Bună, dragile mele femei. Haideți să vorbim astăzi despre machiaj. Sunt un bărbat cu gusturi fine, am făcut liceul de artă, așa că vă rog să mă credeți că atunci când mă dezgustă ceva, mă dezgustă ce trebuie. Pe de altă parte, când mă încântă ceva, mă încântă tot ce trebuie, he-he-he.

Primul exemplu de machiaj femeilor
machiaj

Copywrite Toronto Fashion Academy. Oameni deosebiți italienii ăștia.

În exemplul de mai sus de AȘA DA pe care vreau să vi-l ofer, puteți observa fantezia debordantă și gingășia paletei de culori. Pun pariu că fata nu s-a sulemenit singură, ci a fost ajutată de cineva. În orice caz, cel care a ajutat-o a făcut o treabă tare bună, o spun fără ironie și răutăți. Vedeți că pe ochiul drept a dat-o cu albastru ceruleum sau chiar azuriu, iar pe stângul a pus și violet și pe urmă a pus și galben. Ei, ce părere aveți? Nu-i așa că-i mare lucru? Așa să vă văd și pe voi, dragile mele femei.

machiaj 2

În exemplu acesta putem remarca încă și mai spectaculos frumusețea machiajului. Nu doar că această femeie a folosit machiajul pentru a-și ascunde bărbuța, dar a făcut-o și foarte bine. Pur și simplu nu se mai vede părul de pe față, săraca de ea. De asta zic că e foarte important să vă cumpărați un fond de ten bun. Și rujul e important, pentru că, așa cum vedeți în exemplul acesta, pare că femeia are buzele mai mari, dar de fapt buzele rămân tot cum erau ele. Și ce să mai zic de splendoarea aia de deasupra ochiului și de sub ochi. E un motiv egiptean care e șic în 2015 nota bene. În fine, meseria se fură, nu se învață. Să vă mai dau un exemplu.

machiaj 3Această femeie bătrână o să întoarcă multe priviri, vă spun eu, datorită bigudiurilor care o fac mai frumoasă și a mahiajului delicat, care poate că nu se observă din prima, dar care vă zic eu că e acolo. Remarcați utilizarea unei tușe fine și uniforme, subliniez uniforme. Adică vă machiați peste tot la fel, că nu sunteți niște travestiți care se prostesc.

Și un sfat practic. Evitați produsele chinezești făcute pe genunchi. Sunteți niște femei extraordinare, chiar nu e cazul să faceți rabat de la frumusețea voastră. Pentru că, la urma urmelor, dacă nu te respecți pe tine, cum să-i respecți pe ceilalți sau să ai un bărbat cât de cât de Doamne-ajută? Vrei relație, dai banul jos, pui L’Oréal pe față.

Așa că puneți mâna la machiat, că de aia bâjbâiți singure prin viață.

Vă sărută, dragile mele,

al vostru

Silviu

sigla-iubesc-femeia-mica

Leave a Reply

Your email address will not be published.