Fără oameni ca Dan Puric ne-am dezintegra ca neam în trei zile. Mulțumim lui Dumnezeu că ne ține pe lume astfel de oameni, care, cu mintea lor lucidă și adâncă, ne readuc mințile noastre rătăcite la calea cea dreaptă, care este cea a românismului ortodox. Rog greco-catolicii să dea unsubscribe.

9 Responses

  • Gariel Cotabita

   Tu ori esti gay, ori gaina. Altceva nu poti fi. Orice ai fi, esti inutil.

   Reply
 1. Ultras

  nu dau doi bani pe ortodoxie, dar mai du-te in pula mea. toti v-ati nascut mistocari de neam.

  Reply
 2. nbsh

  @Ultras
  Puric e mistocar de neam: \”ortodoxia e ca si limba romana\”, \”atentat la fiinta noastra (a romanilor)\”. Adica daca nu sunt ortodox nu-s roman, deci am dreptul sa tac, nu sa vorbesc. Inca putin si suntem teroristi. Dupa ce ne terorizeaza ei cu bullshituri de oameni frumosi (presupun ca babele pupatoare de moaste l-ar pupa pe Puric de frumos ce e…).

  Reply
 3. mrpt

  nu cred ca persoana care a postat videoclipul pe acest site realizeaza ca`i pamflet si ia la misto ortodoxismul pe care il cinsteste in comentariul facut sub videoclip.

  Reply
 4. Dominic

  @mrpt: persoana care a postat videoclipul pe acest site e persoana care l-a realizat si care joaca in el, Silviu Gherman, director executiv Teleschpenker Co. Daca ai impresia ca in comentariul de sub videoclip e cinstit ortodoxismul, pot spune ca sunt surprins de faptul ca ai luat videoclipul ca atare, ca pe un pamflet, si nu in serios.

  Reply
 5. Liviu

  Faceți ca Dan Puric!
  El este actor. Trebuie să jucăm teatru cu toții?
  El este și autor de poezii. Trebuie să ne apucăm toți de scris poezii? Să-l vedem pe ăla care scrie manuale tehnice pentru autoturisme, ce poezii va face pentru întreținerea motoarelor, și vulcanizarea anvelopelor, și repararea arborelui cotit…

  Serios acuma, el de ce ar fi vreo autoritate în alt domeniu decât teatru, poezii și eseistică? Acolo într-adevăr este recunoscut…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.