Știați că, anual, medicii îndepărtează chirurgical 528 de mii de tone de tumori canceroase? Știați că în Africa și în alte părți ale lumii populația face foamea? Avem vești bune! Teleschpenker lansează Oncovor®, gama revoluționară de produse din carne de tumoare canceroasă! Specialiștii noștri în gastro-oncologie prepară mâncăruri savuroase din cele mai suculente tumori îndepărtate chirugical. Aruncați o privire pe catalogul nostru de produse:

Carcinoma

Rosbif Carcinoma® marinat în oței balsamic, chimen și usturoi, odihnit pe un pat de ciuperci gratinate cu sos de Beaujolais.  Un deliciu!

cancer de piele

Melanoma® din piele canceroasă cu cartofi țărănești, morcovi, măzăriche și băscuțe cu brânză. Se servește cu sos de fiere. Înnebunitor!

limba

Limba Fumătorului sau Lymphoma® Afumată, un platouaș aperitiv din limbă de fumător stropită cu lămâie, pe un pat de castraveți și salată, împănat cu mere și kiwi. Miam miam!

ciabatta cu maruntaie

Ciabata Metastasis® cu cancer rectal, sos Worcestershire și brânză Cheddar. O demență!

Suntem excitați de noile noastre produse Oncovor® care vor eradica foamea din lumea a treia. Deviza noastră rămâne aceeași: “Cancerul bogatului, mâncarea săracului”. Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published.